ViBri - Dog Tailor OnLine ViBri logo Klicka här för kontaktuppgifter till ViBri

läs om

 

Till butikenTill butiken  ?/a>?ViBri SUnda Hund & katt

Köpinformation

Minimiorder:
Ingen minimiorder.

ViBri skickar INTE ut inbetalningskort till dig.  
(Använd egna, betala via Internet, ev. hämta på postställen.)

Leveranssätt:
Vi anlitar postens brev och paket.

Leveranstid:
ViBri tillverkade produkter levereras ca 3 veckor efter din betalning kommit in, men ofta blir det betydligt snabbare. Om det är stor orderingång kan den tiden förlängas.

____________________________________________________________
Betalning:
Förskottsbetalning till Plusgiro 123 08 82-1 eller bankgiro 5946-5401 eller via Swish 1236955736

ViBri skickar enbart inom Sverige

Betalar du utomlands ifrån gå via IBan och BIC. IBAN:SE 81 9500 0099 6018 1230 8821 BIC: NDEASESS Bankens namn Nordea bankens säte Stockholm

Enligt distansavtalslagen:
Har du 14 dagars ångerrätt på alla varor. Utom för ViBri´s egna varor: som halsband, koppel, m.fl. varor som gjorts speciellt för dig. Eg. ångerrätten gäller enbart ViBri elastiskt koppel om du väljer det svarta standardkopplet i 10 varianter och hundförarbältet. Så klart måste koppel och bälte vara i nyskick när du skickar tillbaka det

Men naturligtvis ska du få rättelse om du anser att det är ngt fel på ViBri´s varor. Tänk på att mäta mycket noga, när det gäller t.ex. halsband.

Personuppgifter
ViBri samlar personliga uppgifter om sina kunder när en order läggs. Dessa uppgifter sparas och är nödvändiga för att kunna genomföra leverans, samt för att ta kontakt med kunden om något problem skulle uppstå. Vi lämnar inte dessa uppgifter vidare utan medgivande och följer Personuppgiftslagen.
 

ViBri är godkänd för F-skattsedel, momsregistrerings nummer SE490506-4400 01

 

 

upp